La acest obiectiv, au fost efectuate lucrări la infrastructură şi suprastructură, iar întreaga lucrare se va încheia pe data de 15 octombrie, după ce se va aşterne mixtura asfaltică şi realizarea marcajului rutier.
„Am avut o întâlnire de lucru cu responsabilii de proiect, pentru a mă asigura că suntem în grafic. Am demarat lucrările în luna octombrie 2018, pentru a stopa procesul de degradare a construcţiei şi pentru a asigura condiţiile de siguranţă a circulaţiei. Prin această investiţie, Primăria Capitalei a adaptat pasajul la cerinţele din Legea privind calitatea în construcţii, crescând astfel rezistenţa şi durabilitatea acestuia în exploatare”, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Primăria Capitalei a actualizat expertizele pentru 22 dintre cele 24 de poduri şi pentru şapte dintre cele 13 pasaje pe care le administrează.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, şase poduri şi trei pasaje au o stare tehnică nesatisfăcătoare şi necesită intervenţie.

Pentru acestea au fost realizate documentaţiile pentru lucrările de intervenţie şi s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, potrivit agerpres.ro