Evenimentul Zilei > Monden > Vestea care îi va schimba viaţa lui Matteo. „Nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine”
Vestea care îi va schimba viaţa lui Matteo. „Nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine”

Vestea care îi va schimba viaţa lui Matteo. „Nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine”

Elena şi Matteo trăiesc o adevărată poveste de dragoste împreună. Cei doi au făcut public că în curând vor avea un copil ceea ce îi face foarte fericiţi. Elena este însărcinată în cinci luni și va avea o fetiță

„Sunt însărcinată în 25 de săptămâni și așteptăm cu drag o fetiță. L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța“, a declarat Elena.

„Mie îmi e mai simplu să știu perioada în luni. 5 luni. Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă și să fie sănătoasă și veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine și Elena; este copilul nostru și cred că atât contează acum. Ne mai auzim și după 6 luni. (zâmbește). Va naște la începutul anului viitor, de-abia aștept! A fost un moment îndelung așteptat sau o surpriză?

Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții”, a declarat Matteo.

Deși publicul din România îl știe drept Matteo, pe artist îl cheamă cu totul altfel în buletin. Are nici mai mult nici mai puțin de șase prenume, plus numele de familie, care este Vasiliu. Numele său din buletin este Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, potrivit cancan.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: