Evenimentul Zilei > Monden > Vestea care a zdruncinat lumea mondenă! O îndrăgită artistă a rămas singură înainte de sărbători. „Este foarte lungă povestea”
Vestea care a zdruncinat lumea mondenă! O îndrăgită artistă a rămas singură înainte de sărbători. „Este foarte lungă povestea”

Vestea care a zdruncinat lumea mondenă! O îndrăgită artistă a rămas singură înainte de sărbători. „Este foarte lungă povestea”

Lidia Buble (28 de ani) şi iubitul cubanez Harlys Becerra (37 de ani) și-au spus adio înainte de sărbători. Artista și-a tatuat și datele lor de naștere, dar motivul rupturii a fost chiar ea.

Lidia Buble a declarat de mai multe ori că are planuri serioase cu iubitul cubanez, ba chiar îi făcea o serie de declarații de dragoste pe rețelele de socializare. Harlys Becerra părea omul cu care artista s-ar fi văzut toată viața, dar lucrurile s-au schimbat radical. După ce și-a făcut un tatuaj pentru el, artista a luat o decizie drastică.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile. În două-trei cuvinte, mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”, spunea Lidia în vară.

Despărțirea anului

Vedeta a decis să pună punct relației cu bărbatul cubanez. Motivul despărțirii a fost programul încărcat al artistei, dar și distanța dintre cei doi. Aceasta a considerat că nu poate să își facă timp pentru noul iubit și nu a mai vrut să-l amăgească. Cubanezul încă o urmărește pe rețelele de socializare pe Lidia Buble, fiind foarte afectat de decizia cântăreței.

Artista a lansat o melodie de dragoste prin care le transmite fanilor că iubește din nou.

Problemele cu legea au făcut-o să clacheze?

Lidia Buble a ajuns la capătul puterilor după ce a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT în dosarul în care este acuzată de dare de mită. Aceasta a refuzat să sufle în aparatul etilotest și a ajuns la o înțelegere cu polițiștii, oferind o sumă de bani colosală. Vedeta s-a sfătuit cu un prieten la telefon, dar nu s-a gândit că mobilul acestuia este ascultat.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză,

atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional întrucât aceasta nu avea asupra să declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19,

respectiv nu deţinea asupra să documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii, potrivit Ciao.