Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, chemată la DIICOT după ce ar fi dat mită unor agenți de la Brigada Rutieră. Cum a căzut vedeta pe interceptări
Lidia Buble, chemată la DIICOT după ce ar fi dat mită unor agenți de la Brigada Rutieră. Cum a căzut vedeta pe interceptări

Lidia Buble, chemată la DIICOT după ce ar fi dat mită unor agenți de la Brigada Rutieră. Cum a căzut vedeta pe interceptări

Lidi Buble are probleme cu legea, după ce a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere. Vedeta ar fi dat șpagă pentru a scăpa de aparatul etilotest.

Cântăreața Lidia Buble a fost audiată la DIICOT, după ce ar fi dat bani unor polițiști care intenționau s-o verifice cu aparatul etilotest. Înainte să sufle în dispozitiv, cântăreața ar fi sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenții Brigăzii Rutiere București. După ce polițiștii ar fi acceptat să ia banii, artista l-ar fi sunat din nou pe prietenul respectiv și i-a povestit cum a reușit să-i cumpere pe oamenii legii.

Lidia Buble a dat șpagă pentru a scăpa de aparatul etilotest

Vedeta nu știa, însă, că telefonul bărbatului respectiv era monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce îndrepta către casă. Cei doi agenți, un bărbat și o femeie, i-ar fi cerut să sufle în aparatul etilotest, însă aceasta nu s-a grăbit și a sunat un prieten, pe care l-a întrebat ce să facă, în condițiile în care ar fi consumat alcool. Bărbatul i-ar fi transmis să nu sufle și să încerce să le dea bani polițiștilor, pentru a scăpa din situația delicată, potrivit gandul.ro.

Prietenul artistei este monitorizat de DIICOT

După ce a terminat discuția telefonică, Lidia Buble ar fi reușit să-i convingă pe polițiști să accepte o sumă de bani pentru a o lăsa să plece. Pentru că nu ar fi avut bani la ea, agenții ar fi acceptat s-o însoțească până acasă. Ajunsă acasă, vedeta ar fi constatat din nou că nu are bani cash, drept pentru care a luat un card și a mers la un bancomat, de unde ar fi scos suma pentru care se înțelesese cu agenții.

Ulterior, ea și-a sunat din nou prietenul de la care primise sfaturi, pentru a-i povesti cum îi mituise pe polițiști. Bărbatul era însă monitorizat DIICOT pentru infracțiuni asimilate criminalității organizate. Din câte se pare, ea a fost scoasă de sub acuzare, pentru că a făcut mărturisiri complete. Chiar dacă legea spune că, în acest caz, persoana care oferă mită trebuie să facă denunț înaintea comiterii faptei.