Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc s-au logodit în mare secret. Totul a ieșit la iveală după ce un apropiat al familiei a povestit cum a decurs ceremonia. Mai mult, milionarul a cerut-o pe Simona de soție, iar răspunsul acesteia a fost un ”da” din toată inima.

Cei doi au stabilit și data nunții, care va avea loc cel mai probabil în cursul anului 2020.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a povestit sursa citată de wowbiz.ro.

De altfel, Simona Halep s-a referit la relația ei cu Tuni Iuruc, despre care spune că i-a adus liniște în viață.

„Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a spus Halep.