Evenimentul Zilei > Actualitate > Veste ÎNGROZITOARE despre Michael Schumacher. Anunțul de ultimă oră făcut de familia pilotului
Veste ÎNGROZITOARE despre Michael Schumacher. Anunțul de ultimă oră făcut de familia pilotului

Veste ÎNGROZITOARE despre Michael Schumacher. Anunțul de ultimă oră făcut de familia pilotului

Chiar dacă în ultimile zile s-a zvonit că starea lui Michael Schumacher de sănătate s-a îmbunătățit, familia și avocatul lui au oferit informații triste despre fostul pilot de Formula 1.

Familia susține că Schumacher continuă să se află într-o stare gravă, dezmințind zvonurile conform cărora acesta s-ar fi ridicat din pat zilele trecute.

"Michael Schumacher nu poate merge și nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiștilor care îl monitorizează", a dezvăluit avocatul conform Bild. 

De pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher nu mai este cel pe care îl știam cu toții! Fostul pilot de Formula 1 se zbate între viață și moarte, iar informațiile despre el sunt ca și inexitente. A rămas cu sechele după accidentul suferit la schi în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască.

De la producerea acccidentului familia pilotului a fost foarte discretă în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate.