Evenimentul Zilei > EVZ Special > Veste bună pentru elevi. A apărut harta scenariilor după care vor începe școala pe 5 mai
Veste bună pentru elevi. A apărut harta scenariilor după care vor începe școala pe 5 mai

Veste bună pentru elevi. A apărut harta scenariilor după care vor începe școala pe 5 mai

S-a clarificat situația după care se va începe școala pe 5 mai. A fost postata o hartă cu rata de infectare a fiecărei localități

Elevii vor afla cum vor merge la școală în funcție de localitatea în care se află. Harta localităților raportată la scenariile de redeschidere a fost creată. În spatele acestui proiect se alfă echipa de la Romanian Econimic impact Monitor și a fost creată îmediat după ce Edu.ro a postat harta cu rata de incidență a fiecarei localităti.

 

Cercetătorii au adăugat pentru părinții, elevii și profesorii din România o funcție “Școală” care poate fi selectată din partea dreaptă și care indică scenariul școlii/școlilor din acea localitate.

În cazul localităților cu o rată de incidență sub 1 la mie pe hartă apare scenariul verde și indicația “prezență fizică”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.