Evenimentul Zilei > Actualitate > Velea sfințește fostul birou al lui Ceaușescu. „Simt foarte multă energie negativă”
Velea sfințește fostul birou al lui Ceaușescu. „Simt foarte multă energie negativă”

Velea sfințește fostul birou al lui Ceaușescu. „Simt foarte multă energie negativă”

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune că va sfinți biroul unde lucrează și care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu .

Decizie uluitoare. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că biroul unde lucrează va fi sfințit. Acesta a afirmat că biroul, unde și-a desfășurat activitatea și Nicolae Ceaușescu, este un spațiu care emană „foarte multă energie negativă”.

El a spus că „este un sentiment foarte complex și complicat în același timp”, atunci când a fost întrebat ce simte atunci când știe că lucrează în biroul care i-a aparținut lui Nicolae Ceaușescu. Marcel Vela a făcut declarațiile duminică, când a avut loc ziua porților deschise la MAI, românii interesați putând vizita biroul lui Nicolae Ceașescu, dar și balconul unde acesta a ținut ultimul discurs.

„În 9 ianuarie am vorbit cu preasfințitul Lucian al episcopopiei Caransebeșului, l-am invitat imediat după Bobotează, să vină să sfințim această zonă și inclusiv biroul lui Ceaușescu, pentru că eu, ca ministru, și nu știu ce au simțit ceilalți miniștri,simt foarte multă energie negativă. Cred că e un pas de nor malitate să facem un stop-cadru și să reluăm tot ce ține de un management performant și de o administrație democratică, să ne rupem un pic de ce a fost rău și urât în istoria României”,  a declarat ministrul Marcel Vela.