Evenimentul Zilei > Justitie > „Vedetele” Buruiană şi Tonciu, aşteptate la tribunal
„Vedetele” Buruiană şi Tonciu, aşteptate la tribunal

„Vedetele” Buruiană şi Tonciu, aşteptate la tribunal

Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu sunt aşteptate astăzi la Tribunalul Ilfov pentru a fi audiate ca martore în dosarul Vrăjitoarelor. În urmă cu o săptămână, procesul s-a amânat deoarece un inculpat nu a ajuns la instanţă.

În speranţa că numele lor nu va mai fi asociat cu acest scandal, Sânziana Buruiană şi Andreea Tonciu au venit să lămurească o dată pentru totdeauna situaţia. "Eu sper ca de data asta să se clarifice totul, pentru că noi nu am avut nicio legătură, ne-au dat pur şi simplu un telefon şi vreau să scap de situaţia asta, să nu fiu chemată de 1000 de ori aici.", a spus Buruiană.

Neagă cu vehemenţă

"Ştia foarte bine că eu cu Niki mă cert foarte des şi că ştie ea că cineva ne face farmece. I-am închis telefonul. Sunt acele practici cu păpuşile înţepate cu ace cu gămâlie, iar persoanajele pe care le reprezintă aceste păpuşi suferă.", a spus Andreea Tonciu. Tonciu şi Buruiană le-au luat în derâdere pe cele două aşa-zise regine ale magiei negre. Fetele au fost citate să depună mărturie în dosarul pretinselor vrăjitoare Vanessa şi Melisa, judecate pentru că ar fi înşelat-o pe Oana Zăvoranu. Procesul însă a fost amânat deoarece unul dintre inculpaţi nu a fost adus la instanţă.
 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.