Evenimentul Zilei > Actualitate > O vedetă s-a umplut de TATUAJE! Din bruneta FOCOASĂ și ZÂMBITOARE a rămas doar partea FOCOASĂ
O vedetă s-a umplut de TATUAJE! Din bruneta FOCOASĂ și ZÂMBITOARE a rămas doar partea FOCOASĂ

O vedetă s-a umplut de TATUAJE! Din bruneta FOCOASĂ și ZÂMBITOARE a rămas doar partea FOCOASĂ

O știi de la televizor, este brunetă, frumoasă și veselă, mereu cu zâmbetul pe buze! Acum a întos foaia! S-a umplut de tatuaje, și-a dat cu ruj negru și inspiră frică!

Din fericirie, Doiniţa Oancea a fost transformată într-o divă gotică pentru o ședință foto! 

“Încă de pe la 16 ani mi-am dorit tatuaje. Până la 31 de ani, nu am avut curajul necesar şi poate nici n-am găsit momentul potrivit să îmi fac unul. De atunci şi până acum, am două tatuaje simbolice, finuţe, pe mâini. Apoi mi-am dorit o şedinţă foto cu "acea Doiniţă" pe care mi-o imaginam eu, o Doiniţă liberă şi neconstrânsă de societate, de job sau familie. Iar Adrian Perjovschi mi-a schimbat complet look-ul, am incercat şi un super breton, Mădălina Petcu l-a completat cu un make-up mai dark spre gotic, Carmen a fost cea care mi-a conturat pe braţe, gât şi piept povestea Doiniţei pe care o ţin ascunsă, iar The Storyalist a realizat fotografii extraordinare”, povesteşte Doiniţa Oancea, care a purtat la şedinţa foto rochii din cea mai recentă colecţie care îi poartă numele.