Evenimentul Zilei > Monden > Vedetă din România, asemănare incredibilă cu Kim Kardashian. Imaginea care a făcut furori în mediul online
Vedetă din România, asemănare incredibilă cu Kim Kardashian. Imaginea care a făcut furori în mediul online

Vedetă din România, asemănare incredibilă cu Kim Kardashian. Imaginea care a făcut furori în mediul online

La începutul anului a fost bătută crunt de iubitul croat, dar se pare că Daniela Crudu a dat uitării acel moment tragic din viaţa ei şi pare că se reinventează.

Fosta asistentă de televiziune şi-a uimit fanii cu ultima postare de pe reţelele de socializare, unde arată mai în formă ca niciodată. Mai mult decât atât, urmăritorii i-au făcut un compliment care ar surâde oricui.

Aceştia i-au scris Danielei că începe să semene cu nimeni alta decât Kim Kardashian, celebra vedetă de peste ocean.
După ce şi-a revenit în urma actului de violenţă la care a fost supusă, Daniela postează din ce în ce mai des fotografii cu ea pe reţelele de socializare, iar un lucru este cert. Vedeta arată mai bine ca oricând.

Urmăritorii ei sunt cu adevărat încântaţi de ultimele apariţii ale focoasei brunete. Ba mai mult, un fan a cerut-o de nevastă când a văzut fotografia cu pricina, iar altul a scris: „Zici că eşti Kim Kardashian”.

La începutul anului, Cruduţa a fost agresată în timp ce se întorcea dintr-un club alături de iubitul croat. Bărbatul și-ar fi ieșit din minți deoarece iubita lui a fost asaltată toată noaptea de fani, iar asta l a împins către ael gest necugetat care a băgat o în spital pe brunet. Cu toate astea, fosta asistentă tv a ales să nu depună plângere penală pe numele fostului său iubit.