Evenimentul Zilei > Actualitate > Vedetă de la „Chefi de la Cuțite”, ruptă cu bătaia, în plină strada! A ajuns în stare gravă la spital
Vedetă de la „Chefi de la Cuțite”, ruptă cu bătaia, în plină strada! A ajuns în stare gravă la spital

Vedetă de la „Chefi de la Cuțite”, ruptă cu bătaia, în plină strada! A ajuns în stare gravă la spital

Amalia de la „Chefi la Cuțite" a fost bătută în plină stradă.

Concurenta de la „Chefi de la Cuțite” a fost snopită în bătaie de două persoane. Din câte se pare, este vorba de un soț și o soție care ar fi dat-o cu capul de pământ, pentru că e „prea vedetă”.

„Acum, Amalia este internată în spital și are perfuzii. Cei doi au dat cu ea de pământ, moment în care alte persoane pe care nu le cunoștea au început să sară pe ea. Nu a avut cum să se apere, iar nimeni nu a sărit să o ajute.

Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine.”, a declarat Amalia în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Acuzații de hărțuire la adresa unei cunoscute vedete TV!

La sfârșitul anului trecut, fanii emisiunii ”Chefi la cuțite” au avut parte luni de un scandal de proporții între unii dintre participanții la show, cel care s-a aflat în centrul atenției fiind chiar chef Cătălin Scărlătescu.

Acesta a fost acuzat de una din concurente de hărțuire, scrie .cancan.ro. Concurenta care s-a considerat hărțuită de chef Cătălin Scărlătescu a fost Amalia Bellaton.

Ea s-a arătat deranjată de faptul că chef Scărlătescu s-a apropiat prea mult de ea, spunându-i că i-a invadat spațiul intim .

„S-a mai și băgat în mine să-mi arate cum se taie ceapă aia! Ce să mai știu eu? Simțeam că leșIn! Se mai bagă și în mine așa! Totuși, sunt o femeie! El e ditamai chef Scărlătescu! Te emoționezi când îl vezi lângă tine! Mă gândeam că poate mă vede soțul meu sicilian d-acasă!”, a spus femeia.

Chef Cătălin Scărlătescu a purtat câteva replici acide și cu chef Bontea, pe care l-a acuzat că i-a luat carnea.

„Am văzut că Bontea mi-a luat carnea și am spus că nu îl pot lăsă să gătească mușchi de porc și eu să nu am exact ingredientul la care m-am gândit”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu.. La finalul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oamenii în echipă, el certându-l pe concurentul care a părăsit echipa sa.

Sursa: Spynews.ro.