Evenimentul Zilei > Social > Vaslui. Decizie scandaloasă: Violator trimis de instanță în preajma fetițelor de școală
Vaslui. Decizie scandaloasă: Violator trimis de instanță în preajma fetițelor de școală

Vaslui. Decizie scandaloasă: Violator trimis de instanță în preajma fetițelor de școală

Magistrații români nu încetează să ne uimească. O nouă decizie controversată șochează opinia publică.

În județul Vaslui, cazul violatorului trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală i-a îngrozit pe părinți și cadre didactice, scrie vremeanouă.ro.

Pe scurt, în noaptea de 2 septembrie, un bărbat a atacat o fată de 18 ani, din comuna Pădureni. Tânăra se întorcea de la un spectacol organizat de Primărie când a fost abordată de un individ.

Acesta a lovit-o puternic cu pumnul în față, i-a luat telefonul mobil și a încercat să o violeze. Doar țipetele puternice ale fetei și faptul că un grup de persoane se apropia l-au convins pe atacator să fugă.

Bărbatul a fost ulterior reținut de polițiști, dar cazul său intră într-o spirală a deciziilor judecătorești inexplicabile. Astfel, Tribunalul Huși l-a arestat preventiv, dar instanța din Vaslui i-a dat arest la domiciliu! Acum a venit și condamnarea pentru infracțiunea de tâlhãrie: trei ani de închisoare, însă cu suspendare.

În plus, violatorul a fost trimis la muncă în folosul comunității. Timp de 60 de zile trebuie să presteze la Primăria din comună sau la școală.

Un violator trimis să facă muncă în folosul comunității la o școală! Mă rog, pentru judecători bărbatul nu este un violator, fiindcă victima și-a retras plângerea inițială.