„Va trebui să scoatem la parlamentarele de anul viitor acel scor care să permită cu adevărat PNL să guverneze. Adică să ne zdrobim adversarii, indiferent care sunt ei”, a spus Blaga, sâmbătă, la Timișoara.

Deoarece locul eligibil îi conferă un confort, Vasile Blaga este deja cu gândul la algerile prezidențiale de la sfârșitul anului și la cele parlamentare de anul viitor. Tocmai de aceea, nu vrea să știe nici de prieteni. „Suntem în competiţie electorală cu toţi cei care au depus liste electorale, cu toate partidele; nu avem prieteni în campania electorală”, a declamat Blaga. Fostul PD-ist s-a declarat mândru de apartenența la liberali: „Avem şi o carte de vizită, nu ca ALDE, care nici nu ştiau în ce familie europeană vor merge sau ca alţii care vor să ne scoată din Europa, cum e PSD”.

Vasile Blaga s-a aflat în fieful Alianței Vestului și le-a cerut celor patru primari, Emil Boc, Nicolae Robu, Gheorghe Falcă și Ilie Bolojan, să renunțe la orgolii. „Mai lăsaţi de la voi dragii mei preşedinţi de organizaţii din vest şi aduceţi în bătălie toţi primarii, consilierii locali şi militanţii noştri, că e nevoie de fiecare, şi atunci vom câştiga”, a cerut liderul liberal.

 

Te-ar putea interesa și: