Evenimentul Zilei > Actualitate > Vampir în România. SÂNGELE E HRANA LUI după ce Vlad Ţepeş i-a apărut în vis. Andreas, GARDIANUL SECRETULUI vechi de 600 de ani?
Vampir în România. SÂNGELE E HRANA LUI după ce Vlad Ţepeş i-a apărut în vis. Andreas, GARDIANUL SECRETULUI vechi de 600 de ani?

Vampir în România. SÂNGELE E HRANA LUI după ce Vlad Ţepeş i-a apărut în vis. Andreas, GARDIANUL SECRETULUI vechi de 600 de ani?

Andreas Bathory, care se consideră un vampir român, spune că de când a început să bea sânge, viața i s-a schimbat complet.

Bathory consideră că vampirii nu sunt o ficțiune și că aceștia trăiesc printre noi. Lordul Vampir, după cum se autotintitulează, Bathory, trăiește la Catelul lui Dracula din Bran.  El susține că viața sa s-a schimbat complet de când o figură lui Vlad Țepeș i-a apărut în vis, scrie thesun.co.uk.

Andreas Bathory susține că a fost inspirat de viața lui Vlad Țepeș.

„Acum patru ani mi-a apărut în vis. Era într-o cameră întunecată și mi-a spus, fiule. Nu cred că suntem rude, dar m-a ales pe mine ca să-i transmit mesajul și tradiția, noilor generații”, spune Bathory.

„După acea noapte, i-am adus o ofrandă la locul unde a fost omorât și el mi-a spus că viața mea se va schimba de acum pentru totdeauna”, a mai spus Bathory.

Andreas Bathory a fost ales liderul grupării „Ordo Dracul”, despre care spune că a fost fondată chiar în anul asasinării lui Țepeș, în 1476.