Vali Vijelie, tarif de nabab la evenimente. Cât percepe artistul pentru o cântare

Vali Vijelie, tarif de nabab la evenimente. Cât percepe artistul pentru o cântare Sursa foto: EVZ

Vali Vijelie este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști așa că și are un tarif pe măsură. Având în vedere că buzunarul subțire cu cheltuială se ține, manelistul nu face excepție de la această regulă. Drept urmare ține standardul sus și pentru prezența sa la un eveniment cere o sumă pe măsură.

Potrivit informațiilor din spațiului public acesta ar cere nu mai puțin de 15.000 de euro să cânte la petreceri. Desigur că programul este unul complet și de asemenea vine și cu formație. Drept urmare banii încasați se impart, iar fiecare trebuie plătit pentru efortul depus. Cu privire la tariful pe care îl percepe, Vali Vijelie a explicat că este unul cât se poate de argumentat.

Tarif pe măsura pretențiilor

”Trebuie știut că ești cine ești cât ești pe scenă, când ai coborât, ești la fel ca toată lumea, iar ca să rămâi în top, tot timpul trebuie să muncești și să îți dai interesul pentru meseria pe care o ai. Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”, a spus artistul. De altfel acesta este recunoscut pentru faptul că investește fiecare bănuț și nu este risipitor.

Dacă pe partea artistică și financiară Vali Vijelie o duce bine, pe partea personal lucrurile nu stau atât de bine. Asta pentru că la sfârșitul lunii aprilie acesta a fost surpins alături de o altă femeie. La acel moment, soția artistului a declarant că decide să se despartă de el.

Ne puteți urmări și pe Google News
Vali Vijelie

Sursa foto: Instagram/ Vali Vijelie

Probleme în căsnicie

Cu toate acestea, femeia a spus că nu va divorța tocmai pentru că vrea să asigure confortul financiar al familiei. Cei doi au o relație de 28 de ani și sunt căsătoriți de 21.

Au împreună doi copii, iar până acum manelistul a reușit să își țină familia unită. De altfel nici când a fost prins în fapt, Vali Vijelie nu a recunoscut public nimic. ”Pofta inimii” nu a triumfat în fața ”mamei la copii”.