Evenimentul Zilei > Social > Valeriu Gheorghiţă anunță o premieră. Programarea pentru vaccinare, în prim-plan
Valeriu Gheorghiţă anunță o premieră. Programarea pentru vaccinare, în prim-plan

Valeriu Gheorghiţă anunță o premieră. Programarea pentru vaccinare, în prim-plan

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marți că pe platforma de vaccinare împotriva Covid-19 va fi disponibil programul de funcţionare pe fiecare centru, configurabil pe un interval de 24 de ore.

Valeriu Gheorghiţă anunță o premieră. Programarea pentru vaccinare, în prim-plan. ”Va exista posibilitatea de configurare a programului de lucru în platforma de vaccinare, de programare, astfel încât va fi disponibilă funcţionalitatea programului pe fiecare centru de vaccinare configurabil pe un interval de 24 de ore.

Practic, să dăm posibilitatea persoanelor să se programeze în acele centre care au activitate 24 de ore din 24, să se programeze pe numărul de locuri disponibile”, a declarat Valeriu Gheorghiţă într-o conferinţă de presă susținută la Palatul Victoria.

Totodată, coordonatorul campaniei de vaccinare a menţionat că de la 25 martie se poate vizualiza tipul de vaccin pe fiecare centru de vaccinare. În acest moment este activă harta centrelor pe tipuri de vaccin şi este disponibilă pe site-ul de informare vaccinare-covid.gov.ro, platforma de programare.

Valeriu Gheorghiţă anunță o premieră

Valeriu Gheorghiță a spus că aici nu s-ar fi putut ajunge fără sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS).

”Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi, de asemenea, numărul persoanelor care se află înscrise pe lista de aşteptare.

Harta este interactivă, fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul de locuri disponibile.  De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare, pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice Pfizer-BioNTech, Moderna şi respectiv Oxford-AstraZeneca”, a mai mai precizat Valeriu Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiță mesaj tranşant
Valeriu Gheorghiță

Foto: Răzvan Vălcăneanțu

Update. Probleme la Romexpo, în plină campanie de vaccinare. Explicațiile șefei Centrului de vaccinare

Canada, bulversată de vaccinul AstraZeneca. Serul a fost interzis acestei categorii de persoane

Sondaj. Ministerul Sănătății s-a prăbușit sub bagheta lui Voiculescu. Ce spun românii

Veste extraordinară despre vaccinurile Pfizer si Moderna. Ce se întâmplă după prima doză

Misteriosul Vladimir Putin. De ce nu s-a fotografiat la vaccinare

Vaccinul Johnson&Johnson vine în Europa. Va fi livrat începând cu 19 aprilie

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.