Valerie Trierweiler dă vina pe politică pentru despărţirea de Francois Hollande

Valerie Trierweiler dă vina pe politică pentru despărţirea de Francois Hollande

Fosta iubită a preşedintelui francez, ziarista Valerie Trierweiler, a vorbit despre despărţirea intens mediatizată, dar şi despre planurile sale de viitor, în faţa unui grup de jurnalişti în timpul călătoriei umanitare pe care o efectuează în India.

Ea crede că politica "acaparatoare" a fost cea care a provocat ruptura deoarece această activitate îi fura prea mult timp preşedintelui. Despre despărţire, a spus că a fost bruscă, dar că va păstra multe amintiri frumoase legate de relaţia lungă pe care a avut-o cu Francois Hollande.  Trierweiler a mai spus că intenţionează să-şi reia activitatea de ziarist, dar nu va mai scrie despre politică, pe care o consideră 'inumană şi plină de trădări', relatează Agerpres.

Ea a mai precizat că va continua să se implice în acţiuni umanitare şi intenţionează să-şi reia activitatea jurnalistică, dar este prea devreme să vorbească despre un proiect concret.

Preşedintele Hollande a anunţat sâmbătă despărţirea de Valerie Trierweiler, la două săptămâni după ce presa franceză a dezvăluit că şeful statului are o relaţie cu actriţa Julie Gayet.

Ne puteți urmări și pe Google News