În replică, preşedintele CJ Vâlcea şi lider al organizaţiei judeţene a PSD, Ion Cîlea, a replicat spunând că arestările iminente ar putea avea loc în rândul liberalilor.

"Când nu au nicio dovadă împotriva mea, PNL spune că nu e târziu să fiu arestat. Eu cred că mulţi dintre ei vor fi arestaţi din ce ştiu eu, pentru că într-adevăr au abateri destul de grave, de care nu îmi permit să vorbesc acum. Cunosc cu lux de amănunte tot ce fac ăştia care vorbesc. Mă aşteptam ca azi să nu aud nicio răutate, dar marele avocat (Victor Stănculescu. n.r.) spunea că eu voi fi arestat. De astfel, au mai făcut această afirmaţie, acum vreo doi ani de zile, că în două-trei zile voi fi arestat. Cred că arestează toate neamurile lor şi pe mine nu mă arestează că nu au pentru ce", a spus Ion Cîlea, citat de Agerpres.

De cealaltă parte, liberalul Stănculescu a declarat că afirmaţia sa nu se referea la o persoană anume.

'"Eu nu m-am referit la Ion Cîlea. Dimpotrivă la faptul că în acest judeţ, presa scrie despre multe afaceri care sunt la limita legii. De aceea, nu ar fi târziu ca DNA să facă un pic de ordine aici. Nu ştiu de ce domnul Cîlea a sărit aşa, asta doar dacă nu se simte cumva cu musca pe căciula. Un vechi dicton românesc, spune că adevărul supără de cele mai multe ori", a precizat Stănculescu.

Aceasta a fost a doua şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea în care liberalii şi social-democraţii s-au certat în mod deschis, după ce în urmă cu o lună consilierii PNL au protestat cu pancarte împotriva modului în care au fost alocate fondurile în judeţ de către conducerea PSD a acestei instituţii.

Te-ar putea interesa și: