VÂLCEA. Femeie omorâtă de un șofer fără permis

VÂLCEA. Femeie omorâtă de un șofer fără permis

O bătrână de 71 de ani din Frâncesti Vâlcea a fost spulberată de un autoturism Audi TT condus de un tânăr de 21 de ani care nu avea permis.

Accidentul a avut loc într-un sector de drum cu multe curbe iar maşina rula cu peste o sută de km a oră. Bătrâna pe carosabil a fost târâtă mai bine de o sută de metri pe capota iar inainte să se oprească maşina a mai lovit un cap de pot şi rămas fără o roată

Victima a murit pe loc, medicii veniţi la faţa locului au constatat decesul.  

“Erau doi băieţi în maşină, toată ziua s-au plimbat pe strada principală cu mare viteză, parcă zburau cu maşina. Tăiau curbele, frânau brusc în faţa altor şoferi, se învârteau în loc cu frâna de mână. Înainte să o omoare pe femeie au făcut circ pe stradă, parcă nu le-a fost de-a bună” , povesteşte vecina victimei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Martorii spun că şoferul care se afla la volan în momentul accidentului era rupt de beat însă până să ajungă poliţia prietenul din dreapta i-a luat locul şi şi-a asumat intreaga vină. “Cine are curajul sa spună, astia sunt de bani gata, au afaceri, cumpără pe oricine”, susţine un localnic.

Cazul a ajuns în atenţia criminaliştilor.  “Şoferul nu are permis de conducere eliberat de autorităţile române, susţine că are unul de Italia dar nu a putut să-l prezinte. Se fac verificări in acest sens” a declarat Alina Teodorescu purtător de cuvânt IPJ Vâlcea,

Autoturismul Audi TT cu doua usi, 180 de cai putere prinde suta de km in şase secunde.Pentru ucidere din culpă şoferul S. Constantin din Fârtăţeşti riscă până la cinci ani de închisoare.