Evenimentul Zilei > Actualitate > „VA FI SFÂRŞITUL LUMII” Secret teribil scos la suprafaţă. Cum s-a ajuns la această situaţie istorică?
„VA FI SFÂRŞITUL LUMII” Secret teribil scos la suprafaţă. Cum s-a ajuns la această situaţie istorică?

„VA FI SFÂRŞITUL LUMII” Secret teribil scos la suprafaţă. Cum s-a ajuns la această situaţie istorică?

O parte din profeția care a fost desecretizată de Vatican în urmă cu aproape 17 ani susține că un cutremur devastator va lovi Pământul timp de 8 ore.

Este vorba, mai exact, de „secretele de la Fatima”, cele care conțin viziuni și profeții catastrofale potrivit Antena3.ro 

O serie de viziuni și profeții care s-au petrecut ca urmare a apariției Fecioarei Maria, în fața a trei tineri păstori portughezi s-au concretizat în ceea ce astăzi numim „secretele de la Fatima”.

Evenimentul s-a întâmplat pe 13 mai 1917, iar al treilea secret din arhivele Vaticanului scos la suprafață și care a stat secret până în anii 2000, indică semnele care se vor arăta înainte apocalipsei.

Unul dintre aceste semne ar fi un cutremur devastator care se va petrece în timpul unei nopți friguroase. Seismul va lovi Pământul timp de 8 ore, timp în care axa planetei se va înclina și întunericul va pune stăpânire asupra planetei timp de 3 zile.

Al doilea semn, care indica apariția Apocalipsei, va consta in asasinarea unui bărbat cu funcție înaltă. Acest eveniment va determina izbucnirea unui război nuclear cum nu am mai fost niciodată până acum, se arată în „secretele de la Fatima”.

În urma apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele 3 zile.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: