Evenimentul Zilei > Monden > Va fi scandalul primăverii? Marian Godină către Codin Maticiuc: „S*** p***, mă!”
Va fi scandalul primăverii? Marian Godină către Codin Maticiuc: „S*** p***, mă!”

Va fi scandalul primăverii? Marian Godină către Codin Maticiuc: „S*** p***, mă!”

Marian Godină i-a transmis un mesaj exploziv lui Codin Maticiuc, „partenerul” de serial a lui BRomania.

Celebrul polițist i-a transmis un mesaj controversat craiului din Dorobanți, fanii rămânând șocați după ce au citit cele scrise de polițistul din Brașov.

Marian Godină a postat mesajul după ce a fost invitat la premiera filmului „Miami bici”, la Brașov. Până la acest moment, artistul nu a răspuns mesajului lui Godină, iar fanii sunt nerăbdători să îi afle reacția.

„Îl percepeam pe Codin Maticiuc drept un pițiponc de club, afemeiat și bețiv, până am dat din întâmplare de un text scris de el pe care l-am citit și mi-a plăcut. Am aflat apoi și de campaniile umanitare în care e implicat. Mi-a plăcut din nou.

Apoi, am vorbit cu el de câteva ori și iarăși mi-a plăcut omul. M-a tot invitat pe la petreceri, dar i-am zis că nu-s de mine și că nu mă atrag neam. Apoi, m-a invitat la filmul «Miami Bici», care a fost proiectat aseară (n.r.: seara trecută) în Brașov.

Râd greu la filme, dar aseară chiar am râs. Filmul e chiar foarte, foarte bun și nu o spun doar așa… chiar o să vă placă și o să râdeți mult. Merită să-l vedeți și veți înțelege de ce-i fac lui Codin următoarea «urare»: Codin Maticiuc, s*gi pu*a, mă!” este postarea făcută de celebrul polițist pe contul său oficial de Facebook.