Evenimentul Zilei > Actualitate > Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”
Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

După ce liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost executat in stil mafiot, în dimineața zilei de 4 august, de un individ dintr-un clanul rival, spiritele în lumea interlopă s-au inflamat. 

 

Pe rețelele de socializare curg, încă de la primele ore, mesajele „la moartea lui Pian”.

„A murit sefu romaniei emi pian dumnezeu sãl ierte”, a scris Cosmin Cosmin Legionaru. La rândul său, Robert din Apărători a postat tot pe Facebook: „Unchiul meu mândria noastră valoarea Romaniei EMI PIAN”.

„A fost omorat fățioru nostru nu ramane asa”, a scris mai războinic un alt apropiat.

Ultimul mesaj al lui Pian, postat pe Facebook a fost cu doar câteva ore înainte de moartea sa: „Fratioru meu viata mea Draghici ionut vtm❤️😘” și era însoțit de o fotografie în care acesta apărea alături de mai multe persoane.

Ultimele imagini cu Emi Pian în viață sunt de la o petrecere, la care cântau cunoscuţii maneliști, Florin Salam şi Costel Biju. În filmare apare alături de mai mulți membri ai familiei sale.


E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează

Cum a murit Emi Pian, șeful clanului Duduianu. Cauza decesului temutului interlop


Emi Pian, executat în răfuiala din sectorul 6 este considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. Din primele informații, Pian ar fi fost ucis de baiatul lui Napi, un alt cunoscut interlop din România.

Tot anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au făcut un scandal uriaș din cauza unui conflict  în interiorul clanului. Aceștia s-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, 9 membri ai clanului Duduianu au fost reținuți, acuzați că au tâlhărit și șantajat mai mulți maneliști.

Duduienii sunt printre cei mai de temut clan inerlop din Sectorul 2 si printre cei mai vechi din Capitala. Activitatile lor infractionale se bazeaza in special pe camatarie, santaj, proxenetismu si traficul de droguri.