Evenimentul Zilei > Actualitate > Unul dintre teroriştii MĂCELULUI din sala de concerte Bataclan din Paris apare într-un VIDEOCLIP de muzică rap
Unul dintre teroriştii MĂCELULUI din sala de concerte Bataclan din Paris apare într-un VIDEOCLIP de muzică rap

Unul dintre teroriştii MĂCELULUI din sala de concerte Bataclan din Paris apare într-un VIDEOCLIP de muzică rap

Unul dintre teroriştii de la Paris, responsabil de măcelul din sala de concerte Bataclan din Paris, unde zeci de oameni care veniseră la un concert au fost măcelăriţi de jihadişti, a fost surprins într-un videoclip cântând muzică rap.

Teroristul parizian Omar Mostefai care a stat în spatele atacului de la Paris, găsit mort în sala de concerte, a fost zărit într-un videoclip de muzică rap din Franţa.


AŞA arată IADUL provocat de TERORIŞTII MUSULMANI la Paris. IMAGINI cutremurătoare cu BAIA de SÂNGE din sala de concerte Bataclan unde ISLAMIŞTII au MITRALIAT 89 de spectatoriEl apare în partea dreaptă a ecranului într-o înregistrare video de când avea 20 de ani, descoperită de canalul de televiziune BFM TV. “Trebuia să fugi primul”, sunt versurile cântate de terorist în franceză, scrie Daily Mail.

Un vechi prieten a povestit cum Mostefai şi-a schimbat radical viaţa şi a îmbrăţişat religia islamică, o poveste comună a jihadiştilor.

“El a trebuit să se oprească din ceea ce făcea şi să se întoarcă la credinţă, însă într-un mod simplu, la religia cea dreaptă”, spune acesta.

Vecinii său spun că tânărul era retras, însă în ultima vreme primea foarte mulţi vizitatori. El a trăit în Chartes, situat la 60 de mile de la Paris.

“Am suspectat ceva deoarece era extrem de retras. Nu saluta niciodată, nu spunea bună sau la revedere, nu spunea nimic”, au spus aceştia.

Potrivit Le Monde, există înregistrări legate de trecerea sa prin Turcia în luna octombrie 2013, îmainte ca serviciile secrete să îi dea de urmă. 

Mostefai, în vârstă de 29 de ani, a fost un cetăţean francez, originar din Algeria. Cazierul său arată opt infracţiuni minore comise între 2004 şi 2010, însă nicio condamnare cu închisoarea.

El a ajuns pentru prima dată în atenţia autorităţilor în 2010, după ce a fost raportat de către moscheea pe care o frecventa ca fiind radical. Apoi conducătorul moscheii Abdallah Benali a negat că îl cunoaşte pe Mostefai şi a condamnat atacurile.

“Expulzăm persoanele care nu respectă regulile noastre sau se comportă ciudat”, a declarat avesta

Tatăl şi fratele său au fost luaţi în custodie de către poliţie. Potrivit fratelui său, acesta ar fi plecat în Algeria cu familia sau  dar că a trecut ceva timp de când n-a mai avut veşti de la el.