Evenimentul Zilei > Actualitate > Unchiul Eleftherios Chatzakis se leapădă de nepotul care a LOVIT şi SCUIPAT o femeie pe plaja din Mamaia
Unchiul Eleftherios Chatzakis se leapădă de nepotul care a LOVIT şi SCUIPAT o femeie pe plaja din Mamaia

Unchiul Eleftherios Chatzakis se leapădă de nepotul care a LOVIT şi SCUIPAT o femeie pe plaja din Mamaia

Eleftherios Chatzakis, unchiul tânărului corpolent şi tatuat, care a şocat întreaga societate după ce a lovit, înjurat şi scuipat o femeie pe plaja Alandala din Mamaia, a sunat în redacţia EVZ pentru a cere scoaterea articolelor în care apare numele său, respectiv a fotografiilor care ne-au fost trimise de un prieten al familiei Chatzakis. Eleftherios Chatzakis ne-a declarat că nepotul său Emanoil Daniel este o persoană majoră, fiind singurul vinovat pentru agresiunea de pe plaja Alandala, şi nu familia din care face parte.

În consecinţă, a mai spus acesta, nu rămâne decât să fie tras la răspundere pentru faptele sale. Unchiul Eleftherios nu înţelege de ce numele său şi firmele în care este asociat sunt implicate în scandalul provocat de Emanoil Daniel. “Nici eu, nici tatăl lui, fratele meu, nu suntem vinovaţi sau răspunzători pentru faptele sale. Este major, să fie tras la răspundere”, ne-a declarat telefonic Eleftherios Chatzakis.

Vă reamintim că surse din Poliţia Română au declarat, în exclusivitate pentru EVZ că Emanoil Daniel este fiul interlopului Nikos Chatzakis, din Bucureşti. "Este fiul lui Nikos Chatzakis, un interlop din cartierul Crângaşi, din Bucureşti. A fost implicat în mai multe scandaluri între interlopii din cartier", declara, săptămâna trecută, pentru EVZ o sursă din poliţie.

Un articol publicat de site-ul anchetespeciale.ro indică faptul că Nikos Chatzakis este asociat cu clanul Sportivilor. Articolul "Afacerile clanurilor mafiote din Bucureşti" dezvăluie faptul că Nikos Chatzakis "controlează clubul de manele de la Piaţa Romană “Bio Bio” şi se află în spatele firmei de pază Life Guard Security”. Articolul este publicat în ianuarie 2014.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, consultate de reporterii EVZ, din acţionariatul societatii Life Guard Security face parte şi cetăţeanul grec Eleftherios Chatzakis.  Imediat după apariţia filmuleţului şocant care îl surpride pe Emanoil Daniel Chatzakis lovind, înjurând şi scuipând o femeie, în prezenţa unui copilaş de doar câţiva ani, Evenimentul zilei a încercat să ia legătura în repetate rânduri cu Emanoil Daniel Chatzakis, respectiv cu familia acestuia, dar cei care au răspuns au refuzat să comenteze.