Vremea se încălzește semnificativ după reprizele de ploaie din ultimele zile. Astfel, miercuri vântul va sufla slab până la moderat în partea de nord a Moldovei, în sudul Banatului și în Oltenia. Totodată, temperaturile maxime se vor situa între 5 și 20  grade Celsius.

În București, cerul se anunță senin, cu doar 10% șanse de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 6 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 20 grade. În plus, umiditatea va atinge pragul de 60%.

Iași, orașul din inima Moldovei, va scăpa de ploi, cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 19 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 50%.

La munte, vremea se anunță plăcută, cu un cer parțial noros și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 6 și 19 grade Celsius. Totodată, umiditatea va fi de 55%.

Pe litoral, cerul va fi senin, cu doar 20%, fără șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 29 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 19 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 68%.

Te-ar putea interesa și: