Fără să aibă habar de acest lucru, sub acoperișul casei în care locuiește bărbatul se afla un lucru incredibil. Mai exact, acesta a găzduit un priten în locuința sa, care nu avea unde să doarmă, dar nu a bănuit nicio clipă că individul era traficant de dorguri. Astfel, în casa sa au fost găsite peste 1.300 de pastile de ecstasy.

Sorin Bulgaru, în vârstă de 55 de ani, a fost prins în flagrant de oamenii legii, având o cantitate impresionantă de droguri asupra lui. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iasi au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Sorin Bulgaru, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Totodată, anchetatorii DIICOT Iași au propus arestarea preventivă a individului, sub acuzația amintită.

Oamenii legii erau cu ochii pe el de ceva timp, şi l-au săltat chiar în timp ce mergea pentru a încheia tranzacţia. Sorin Bulgaru avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmene de pastile ecstasy cât şi un telefon mobil. El fusese eliberat condiţionat, deci abia ieşise din puşcărie. “În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros.

La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze”, se arată în comunicatul DIICOT Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Sorin Bulgaru a fost eliberat recent din închisoare, după ce a fost autorul unor îșelăciuni cu credite, unul dintre buletinele false fiind cu fotografia celebrului actor Robert De Niro. În anul 2011, Sorin Bulgaru, alias “Robert de Niro”, fusese condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune deoarece că împreună cu un alt “amic” au falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare. Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, mai ales că adresa de domiciliu a actorului figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, inclusiv parcela, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony.

Printre altele, cei doi convingeau oameni nevoiaşi să meargă la bancă pentru a solicita diverse împrumuturi, prejudiciul total identificat de oamenii legii la momentul respectiv fiind de aproximativ 60.000 de euro. Ieri, Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, potivit ziaruldeiasi.ro.