Evenimentul Zilei > Actualitate > Un alt mare producător auto, trădat de tehnologie
Un alt mare producător auto, trădat de tehnologie

Un alt mare producător auto, trădat de tehnologie

Producătorul auto Nissan, inclusiv divizia premium Infiniti, inițiază o campanie de verificări în service-urile proprii pentru aproximativ un sfert de milion de autoturisme, Juke, Micra și M.

Nissan a anunțat că va invita la service aproximativ 250.000 de autoturisme aparținând, între altele, gamelor Micra, Juke și Infiniti M, din cauza unor probleme tehnice care pot apărea la motoarele cu injecție.

Este vorba de o conexiune deficitară la nivelul senzorului de presiune, care, în timp, din cauza vibrațiilor, s-ar putea desprinde, situație care ar putea genera scurgeri de combustibil.

Acțiunea de verificare a mașinilor în service-urile Nissan are implicații globale. Deocamdată se cunoaște că mai bine de o treime din totalul intervențiilor se va face asupra unor autoturisme comercializate în Japonia, informează ”Reuters”.

Potrivit Nissan, până în prezent nu a fost consemnat niciun accident cauzat de această problemă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.