Evenimentul Zilei > Actualitate > Un român îşi bate soția, apoi atacă poliția cu un pistol și un ciocan: Vă omor pe toţi!
Un român îşi bate soția, apoi atacă poliția cu un pistol și un ciocan: Vă omor pe toţi!

Un român îşi bate soția, apoi atacă poliția cu un pistol și un ciocan: Vă omor pe toţi!

Omul, complet bătut, și-a bătut soția, a aruncat-o în mijlocul străzii și a fost baricadat în casa cu cei doi copii de 1 și 6 ani. În timpul acțiunii de arestare, polițiștii au fost amenințați cu un pistol și un ciocan. Totul s-a petrecut în Piacenza, Italia.
Sub influența alcoolului un român și-a bătut soția alungând-o din casă. Viața celor doi copii rămaşi în casă cu tatăl beat ar fi putut fi în pericol, așa că soția a anunțat imediat forțele de ordine. Era 5 dimineața. Bărbatul de 31 de ani, care continuă să urle animalic în locuință, era fără dubii un pericol. Iată de ce, îngrijorați de soarta copiilor, polițiștii au cerut ajutor pompierilor pentru a forța ușa.
Doi polițiști au pătruns în apartament, dar au fost întâmpinați de român cu un pistol. Arma, replică a unui pistol străvechi, a fost folosită de român pentru a lovi de mai multe ori unul dintre agenții în cap. Și nu numai atât. Românul a luat un  ciocan  şi a lovit poliţistul strigând: „Vă omor pe toți”, după care a fost doborât la podea și blocat.

Agentul rănit are nevoie de 7 zile de spitalizare, având o traumă craniană. În spital se află și soția „viteazului” român, care o povestit totul anchetatorilor. Românul a venit acasă noaptea târziu, a bătut apoi şi-a ieşit din minți, a luat-o la bătaie, a apucat-o de păr și de gât a trântit-o la pământ şi a târât-o ca pe un gunoi în strada. Acum s-a mai trezit, dar este acuzat de maltratarea familiei, rezistență în fața forțelor de ordine, violență și leziuni împotriva unui polițist. Acum se află în spatele gratiilor, informează Il Piacenza.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: