Sub influența alcoolului un român și-a bătut soția alungând-o din casă. Viața celor doi copii rămaşi în casă cu tatăl beat ar fi putut fi în pericol, așa că soția a anunțat imediat forțele de ordine. Era 5 dimineața. Bărbatul de 31 de ani, care continuă să urle animalic în locuință, era fără dubii un pericol. Iată de ce, îngrijorați de soarta copiilor, polițiștii au cerut ajutor pompierilor pentru a forța ușa.
Doi polițiști au pătruns în apartament, dar au fost întâmpinați de român cu un pistol. Arma, replică a unui pistol străvechi, a fost folosită de român pentru a lovi de mai multe ori unul dintre agenții în cap. Și nu numai atât. Românul a luat un  ciocan  şi a lovit poliţistul strigând: „Vă omor pe toți”, după care a fost doborât la podea și blocat.

Agentul rănit are nevoie de 7 zile de spitalizare, având o traumă craniană. În spital se află și soția „viteazului” român, care o povestit totul anchetatorilor. Românul a venit acasă noaptea târziu, a bătut apoi şi-a ieşit din minți, a luat-o la bătaie, a apucat-o de păr și de gât a trântit-o la pământ şi a târât-o ca pe un gunoi în strada. Acum s-a mai trezit, dar este acuzat de maltratarea familiei, rezistență în fața forțelor de ordine, violență și leziuni împotriva unui polițist. Acum se află în spatele gratiilor, informează Il Piacenza.

Te-ar putea interesa și: