Ajunsă în stare gravă la spital, tânăra le-a spus medicilor că a căzut în baie.

Aceasta prezenta multiple traumatisme la cap, coaste rupte și splina distrusă. Cu toate că polițiștii au făcut verificări,  iubitul fetei nu a fost reținut, la acel moment.

În prezent se fac cercetări pentru lovituri cauzatoare de moarte, principalul suspect fiind Alexandru Iordan, din Chiajna. Potrivit Cancan, surse din anturajul cuplului au declarat că motivul pentru care interlopul ar fi recurs la violență extremă ar fi fost gelozia.

„A bătut-o până a băgat-o în comă, i-a spart splina în ea, i-a rupt coastele și i-a făcut hematom cât 50% din creier, a dus-o la spital prea târziu și a intrat în comă profundă, cu toate insistențelor doctorilor, din noaptea aceea, fata mea a murit (…) Rog să se cerceteze în amănunt deoarece eu, mama ei, am stat la ușile spitalului și nimeni nu mi-a spus nimic concludent, să nu mai dau șanse copilului meu. Nimeni, până azi, când, dorind să cer copie după fișa copilului, să merg la alți specialiști pentru păreri, cei de la spital mi-au dat cumplita veste că fiica mea, la ora 07.55, a decedat”, a scris mama victimei, îndurerată, pe Facebook.

Alexandru Iordan, care provine dintr-o familie înstărită – ce deține inclusiv o herghelie – a fost implicat în mai multe episoade controversate, cel mai cunoscut fiind dosarul armelor furate de la Ciorogârla. De asemenea, cu câteva luni în urmă, un consilier județean l-a acuzat pe același Iordan că l-a atacat, în mașină, cu toporul.