Evenimentul Zilei > International > Un PENSIONAR DEZLĂNŢUIT a terorizat un AVION cu nişte CRIZE VIOLENTE care au impus INTERVENŢIA celor din FORŢELE SPECIALE
Un PENSIONAR DEZLĂNŢUIT a terorizat un AVION cu nişte CRIZE VIOLENTE care au impus INTERVENŢIA celor din FORŢELE SPECIALE

Un PENSIONAR DEZLĂNŢUIT a terorizat un AVION cu nişte CRIZE VIOLENTE care au impus INTERVENŢIA celor din FORŢELE SPECIALE

Un zbor al companiei United Airlines a fost marcat de evenimente inedite chiar şi pentru vremurile în care trăim.

Conform independent.co.uk, comandantul a întors aeronava la jumătatea traseului din cauza comportamentului deviant al unui pensionar.

Acesta a refuzat să termine exerciţiile de yoga şi a ameninţat că îi omoară toţi pasagerii din avion. Când nişte puşcaşi marini au încercat să-l calmeze, bătrânul a încercat să-i lovească şi să-i muşte.

Astfel, avionul care decolase de la Honolulu a fost nevoit să întârzie semnificativ aterizarea la Narita International Airport, din cauza lui Hyongtae Pae, care a ţipat la soţia lui, dar şi la membrii echipajului. În plus, acesta a susţinut că nu există Dumnezeu şi la un moment chiar a urinat pe el.

Magistraţii americani care s-au ocupat de cazul lui i-au fixat o cauţiune de 25.000 de dolari, cu anumite condiţii, inclusiv aceea de a merge la un centru psihiatric, pentru o evaluare de specialitate.

Pae este originar din Coreea de Sud, dar pentru moment i-a fost interzisă întoarcerea, din cauza incidentelor petrecute în avion. Pensionarul de 72 de ani, fost fermier, călătorea pentru a celebra a 40-a aniversare a căsătoriei în Hawaii.

Pae făcea exerciţii de yoga pentru a-şi trata anxietatea şi se pare că în timpul celor 11 zile de vacanţă a dormit foarte puţin.