Evenimentul Zilei > Actualitate > Un OZN a fost filmat la Buzău zilele trecute | VIDEO
Un OZN a fost filmat la Buzău zilele trecute | VIDEO

Un OZN a fost filmat la Buzău zilele trecute | VIDEO

Pe cerul Buzăului a fost filmat zilele trecute un obiect zburător neidentificat. Filmuleţul în care poate fi văzut OZN-ul are aproape 5 minute şi a fost postat pe Youtube de către nişte turişti români care tocmai se întorceau dintr-o vacanţă în Croaţia.

Un OZN a fost filmat chiar pe teritoriul României, mai exact deasupra oraşului Buzău, de nişte turişti români care tocmai se întorceau cu autocarul dintr-o excursie în Croaţia.
În descrierea care însoţeşte filmuleţul postat pe Youtube, cel care a filmat obiectul zburător povesteşte că deşi imaginile filmate sunt detul de neclare din cauza camerei de luat vederi, ei au putut vedea foarte clar un triunghi de culoare neagră pe cer. La început stătea complet nemişcat însă după o vreme obiectul a început să se deplaseze cu viteza destul de mare.
Pentru a ne convinge că filmările sunt cât se poate de reale, utilizatorul rrazorr17 de pe Youtube susţine că are încă 9 martori care au urmărit deodată cu el obiectul luminos de pe cer.
Se pare că tocmai partea cea mai spectaculoasă nu a fost suprinsă în imagini. OZN-ul a dispărut într-un “balon" luminos care a apărut deodată pe cer.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/IZ0mHypBHRg" frameborder="0" height="360" width="480"></iframe>