Evenimentul Zilei > International > Un oraș din China a rămas în beznă după ce un bărbat a făcut abdomene pe stâlpul de electricitate
Un oraș din China a rămas în beznă după ce un bărbat a făcut abdomene pe stâlpul de electricitate

Un oraș din China a rămas în beznă după ce un bărbat a făcut abdomene pe stâlpul de electricitate

Un oraș din China a rămas fără curent după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate pentru a face abdomene. Bârbatul s-a urcat pe stâlp pentru a-și arăta condiția fizică, dar lucrurile nu am mers cum se aștepta.

Un oraș din China a rămas fără curent după ce un bărbat s-a urcat pe un stâlp de electricitate pentru a face abdomene. Bărbatul s-a urcat pe stâlp pentru a-și arăta condiția fizică, dar lucrurile nu am mers cum se aștepta.

Imediat după incident acesta a fost arestat de poliție.

Trăind în anul 2021, în care tehnologia este prezentă peste tot, bineînțeles că acesta a fost filmat. Clipul video în care bărbatul din China face abdomene pe stâlp a ajuns viral, ajungând imediat la 2 milioane de vizualizări.

Din motive de securitate, compania locală de electricitate a întrerupt furnizarea de curent și zeci de mii de locuințe au rămas fără lumină.

Individul a scăpat teafăr dar a fost arestat de poliție, după patru ore de negocieri. Acesta este acuzat de punerea în pericol a siguranței publice.