Un nou scandal cu Jeremy Clarkson (TOP GEAR). "Rasismul ar rezolva cozile din aeroport"

Un nou scandal cu Jeremy Clarkson (TOP GEAR). "Rasismul ar rezolva cozile din aeroport"

Jurnalistul britanic Jeremy Clarkson este în centrul unei noi controverse din cauza afirmațiilor sale. De această dată, Clarkson a stârnit furie după ce a spus că problema timpului mare de așteptare pe aeroportul Heathrow din Londra ar putea fi rezolvată cu "puțin rasism".

Prezentatorul Top Gear a spus că pasagerii care nu reprezintă un pericol ar trebui să treacă ușor de controalele din aeroport, iar autoritățile să se concentreze numai pe cei cu potențial infracțional. Astfel ar putea fi evitate cozile interminabile de pe aeroportul Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie.

"Nimănui nu îi place rasismul. Nu are loc la slujbă sau în guvern. Dar pe Aeroportul Heathrow? Hmmm", a spus Jeremy Clarkson, citat de "The Telegraph".

Jurnalistul BBC crede că situația se va înrăutăți semnificativ în perioada Jocurilor Olimpice. Afirmațiile lui Clarkson sunt cele mai recente dintr-un lung șir de cotroverse. La începutul anului, el s-a plâns de trenurile, hainele, mâncarea și istoria Indiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

În noiembrie, prezentatorul Top Gear a spus că bugetarii care intră în grevă ar trebui împușcați în fața familiilor lor. Cu câteva luni înainte, BBC a fost nevoit să își ceară scuze oficial ambasadorului mexican. Motivul: Jeremy Clarkson și Richard Hammond au afirmat, într-o ediție a Top Gear, că mașinile mexicane reflectă trăsăturile naționale: leneșe, ineficiente, ca un mocofan flatulent cu mustață, ce se sprijină de un gard. Citiți și:

  • Jeremy Clarkson, prezentatorul Top Gear: „Bugetarii care fac grevă ar trebui executați în fața familiilor