Evenimentul Zilei > Actualitate > Un nou caz Dâmbovița? O minoră este de negăsit de câteva zile!
Un nou caz Dâmbovița? O minoră este de negăsit de câteva zile!

Un nou caz Dâmbovița? O minoră este de negăsit de câteva zile!

Polițiștii din Mangalia caută de 2 zile o minoră care a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă.

Încă o fată a dispărut de câteva zile de acasă, minora  fiind căutată de polițiști după ce familia ei a anunțat dispariția
Polițiștii din Mangalia sunt în alertă de două zile, după ce au fost sesizați că o fată de 15 ani a plecat pe 1 octombrie, la școală dar nu a mai venit acasă. Minora, care se numește Georgiana Țăranu, a fost dată dispărută după ce părinții au văzut că ea nu s-a mai întors acasă după orele 11.oo, când s-au terminat cursurile, relatează ziarul local replicaonline.ro.

Fata are o inălțime de 1,55 – 1,60 m, 45 de kilograme, constituție astenică, păr lung șaten, puțin ondulat, ochi căprui. Atunci când a plecat la școală, fata era îmbrăcată cu pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, bluză albă, geacă verde și pantofi sport de culoare albă.

,,Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Poliția Municipiului Mangalia tel. 0241.502.425 sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005″, anunță polițiștii, potrivit m.antena3.ro Unii martori au declarat oamenilor legii că fata a mai plecat de acasă, din cauza neînțelegerilor avute cu mama sa.