UPDATE:

Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că cea care a sunat este o femeie care se afla în mașină cu iubitul ei. Cei doi trăiesc în concubinaj de circa doi ani. Tânăra ar fi recunoscut, în fața anchetatorilor, că a sunat la 112 de frică după ce l-a văzut pe iubitul ei că circulă cu viteză mare, era agitat și efectua depășiri. Apoi, cei doi s-ar fi liniștit iar ea a uitat că a sunat la 112 până când au fost depistați de polițiști.

Femeia nu are semne de violență și le-a spus polițiștilor că nu a fost agresată.

Știre inițială:

Apel neobișnuit la serviciul de urgență 112!  O femeie din Olt a sunat și a cerut ajutorul autorităților, ea susținând că a fost răpită și se află sechestrată în portbagajul unui autoturism. Din primele cercetări făcute de STS , apelul a fost localizat  în zona Piatra-Olt – Balș.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, transmite IPJ Olt într-un comunicat, potrivit observator.tv.

Update: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, apelul a fost făcut luni după- amiază, la ora  14, 23 și a durat doar 20 de secunde. Fata este căutată de zeci de polițiști de la IPJ Olt dar și din județele învecinate, a mai spus acesta.

.