Evenimentul Zilei > Monden > Un mare actor a pierdut lupta. Cum s-a ajuns în situația asta? Acum s-a aflat!
Un mare actor a pierdut lupta. Cum s-a ajuns în situația asta? Acum s-a aflat!

Un mare actor a pierdut lupta. Cum s-a ajuns în situația asta? Acum s-a aflat!

Îndrăgitul actor Claudiu Bleonț a pierdut una dintre cele mai mari bătălii din viața sa, deși și-r fi dorit foarte mult să o câștige.

Claudiu Bleonț a candidat pe listele PNL dar a reușit să obțină doar 154 de voturi de la alegătorii din Beliș, în condițiile în care la urne s-au prezentat 841 persoane, o prezență la vot de 73%, căci pe listele electorale sunt înscriși 1.182 cetățeni, potrivit site-ului actualdecluj.ro.

„Când cel mai performant primar din România, la nivel de oraș mare, îți oferă sprijinul său, asta nu poate să însemne decât un singur lucru: că proiectele gândite pentru comuna Beliș sunt valoroase și că, în echipă, pot fi realizate. Așa că îi mulțumesc sincer lui Emil Boc pentru toată susținerea, pentru disponibilitatea de a mă sfătui – Emil am atâtea de învățat de la tine și o voi face spre binele sătenilor comunei Beliș, și pentru că mi-a arătat că atunci când lucrezi în echipă nimic nu este imposibil. Așa că oameni buni haideți la vot pe 27 septembrie. Haideți să facem împreună din Beliș mândria și nu rușinea Clujului”, scria înainte de vot Bleonț pe contul său de Facebook.

Candidatura artistului a fost primită cu brațele deschide de către oameni, deși au fost voci care l-au îndemnat să se întoarcă pe scenă. Chiar și maestrul Florin Piersic, care locuiește de ani buni în Cluj, l-a susținut în această campanie electorală pentru alegerile locale 2020.

Actorul a primit mesaje de susținere din partea PNL, a premierului României și a lui Emil Boc, însă, cu toate astea, a fost înfrânt de către Viorel Matiș, deși acesta a fost implicat într-un dosar cu dare de mită și condamnat la închisoare cu suspendare.

Contracandidatul său și actualul primar Viorel Matiș (PSD) a obținut de două ori mai multe voturi decât Bleonț, fiind astfel reconfirmat în funcție, în ciuda faptului că a fost condamnat pentru corupție.

De aceea, nu este clar ce se va întâmpla cu fotoliul de edil în Beliș, căci actualul primar, și cel care a fost votat pentru încă un mandat, a fost condamnat definitiv în urmă cu câteva zile de instanța Curții de Apel Cluj, chiar cu câteva zile înainte de alegeri, pentru dare de mită.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: