Unul dintre cei care au tras un semnal de alarmă în acest sens este Dan Negru, veteranul prezentator de la Antena 1. Acesta are o premoniţie neagră pentru vremurile ce vor urma şi consideră că televiziunile se vor prăbuși în lipsa banilor.

De asemenea, Negru simte că mai-marii care le conduc vor renunța la produsele de lux în favoarea celor de slabă calitate şi că va urma o luptă teribilă pentru supraviețuire.

Cel supranumit „Regele audiențelor” pentru piața de televiziune din România s-a confesat recent unor prieteni cu privire la prognozele sale pentru piaţa media din România. „Eu o să fiu cel mai lovit după ce trece pandemia.

Produsele de lux vor dispărea, televiziunile nu vor mai aloca bugete ca până acum. Eu deja încep să mă gândesc dacă voi avea unde să fac Revelionul 2021, ce post TV își va permite să susțină financiar un astfel de eveniment.

Pentru că la mijloc vor fi 200, 250, 300 de mii de euro. Cine își va mai permite să cheltuie atâția bani? Părerea mea este că produsele de lux se vor prăbuși, vor dispărea, iar cel mai «bulit» voi fi eu. Exact cum am pățit și după criza din 2008. Va fi foarte, foarte greu, televiziunea se va prăbuși!”, a spus Negru apropiaților conform surselor cancan.ro.