Un gorjean SUSŢINE că l-a VĂZUT PE DEUMNEZEU! Iată povestea lui

Un gorjean SUSŢINE că l-a VĂZUT PE DEUMNEZEU! Iată povestea lui

Virgil Maftei, un gorjean în vârstă de 64 de ani, susține că a fost în lumea de dincolo, după ce a suferit un infarct, chiar în noaptea de Revelion dintre anii 2015 şi 2016 și a fost în moarte clinică.

„În primă fază era o lume frumoasă, cu câmpii și munți verzi, oameni frumoși și copii. Când am mers, parcă cineva m-a îndemnat să mă uit pe cer și am văzut un chip de om, ca și cum ar fi fost făcut din fum. Avea forma unui chip de om, dar totul era alb. Stătea pe un fotoliu cu toiagul în mâna dreaptă, iar lângă el, jos, era o persoană. Am realizat că într-adevăr este Dumnezeu.

Omul de lângă El s-a uitat în dreapta lui și am plecat în direcția respectivă. Am mers. Am trecut pe lângă femei, bărbați și copii care munceau, zâmbeau și erau veseli. Nu înțelegeam limba lor. Era o lume foarte frumoasă. Am văzut la un moment dat o perdea, ca un fum cenușiu.

Am observat că, totuși, este un drum care cobora. Curiozitatea m-a împins să merg pe acela drum, deși era semi întuneric. Era o lumină urâtă. Mergând, am văzut pe o parte și cealalta drumului pietruit, cu denivelări, clădiri joase, cu acoperiș drept. Vedeam mâini întinse și capete care ieșeau, iar când ajungeam în dreptul lor se retrăgeau. Mi-am dat seama că cereau un ajutor sau milă. (...)Mulți oameni nu mă cred, pentru că sunt păgâni”, a povestit Virgil Maftei pentru igj.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News