Evenimentul Zilei > Sport > Un fotbalist român, lovit de grave probleme de sănătate. La un pas de tragedie
Un fotbalist român, lovit de grave probleme de sănătate. La un pas de tragedie

Un fotbalist român, lovit de grave probleme de sănătate. La un pas de tragedie

Considerat o mare speranța a fotbalului românesc, fostul internațional și echipier al lui Ajax, Nicolae Mitea, se confruntă acum cu grave probleme de sănătate.

Retras din fotbal din cauza deselor accidentări, ex-atacantul a fost, recent, la un pas de tragedie.

”Nicolae Mitea a ajuns la spital, a avut probleme cât se poate de serioase, cu rinichii. A avut de urmat un tratament foarte dificil, abia a scăpat de operație”, a declarat un apropiat de-al fostului fotbalist care a precizat că Nicolae Mitea avea dureri cumplite și că medicii i-au descoperit mai multe ”pietre”.

De altfel, de-a lungul ultimelor luni, Nicolae Mitea a fost plimbat pe la mai multe spitale, pentru a scăpa de problemele de la rinichi.

„Norocul lui că a rămas optimist, că la un moment dat toțio cei din preajmă erau disperați din cauza problemelor pe care le avea. Abia și-a revenit, acum e ceva mai buine, dar tot stă cu frică să nu reapară problemele”, a mai dezvăluit apropiatul fostului fotbalist, scrie cancan.ro

„Am avut niște probleme, dar acum sunt mai bine. Mă ocup de familie, iar faptul că toți sunt bine e cel mai important”, a declarat și Nicolae Mitea.