Evenimentul Zilei > Sport > Un fotbalist român este comparat cu Cristiano Ronaldo: „Într-un an a avut o explozie extraordinară”
Un fotbalist român este comparat cu Cristiano Ronaldo: „Într-un an a avut o explozie extraordinară”

Un fotbalist român este comparat cu Cristiano Ronaldo: „Într-un an a avut o explozie extraordinară”

George Pușcaș, jucătorul echipei Internazionale Milano, este elogiat de ziariștii italieni de la „Tuttosport”, după evoluția excepțională pe care a avut-o în derby-ul cu AC Milan.

Atacantul George Pușcaș, internațional de tineret, evoluează la echipa a doua a celor de la Internazionale Milano, iar în weekend-ul trecut s-a remarcat după ce a realizat un hattrick în meciul câștigat împotriva de la AC Milan, scor 4-1. Ziariștii de la „Tuttosport” i-au dedicat un material consistent, iar românul este comparat cu Cristiano Ronaldo, deținătorul „Balonului de Aur”.

„Pe urmele lui Cristiano Ronaldo. Pușcaș a marcat 13 goluri în 5 meciuri (a ratat doar unul), în timp ce starul portughez al lui Real Madrid a punctat de 15 ori în 7 meciuri. E o comparație importantă pentru acest tânăr atacant, care într-un an a avut o explozie extraordinară”; au scris italienii. De asemenea, Pușcas este asemuit, chiar și cu marele Ferenc Puskas, fostul atacant al celor de la Real Madrid. Legat de George Pușcaș, nu te poți abține și îți vine în minte Ferenc Puskas, atacantul ungur al marelui Real Madrid […]. Cu tânărul Pușcaș, Inter face ravagii, iar el îl are ca idol pe Zlatan Ibrahimovic, icoana noii generații. […] Dincolo de comparații, toată lumea îl așteaptă în prima echipă a lui Inter. Trebuie să aștepte pentru Europa League, fiindcă nu a fost trecut pe lista UEFA”.