Evenimentul Zilei > Actualitate > Un criminal în serie umblă liber pe străzi. Eliberat după ce a omorât zeci de oameni. Planurile de viitor întrec orice imaginație
Un criminal în serie umblă liber pe străzi. Eliberat după ce a omorât zeci de oameni. Planurile de viitor întrec orice imaginație

Un criminal în serie umblă liber pe străzi. Eliberat după ce a omorât zeci de oameni. Planurile de viitor întrec orice imaginație

Pedro Rodrigues Filho a devenit o legendă în Brazilia, deși faptele sale nu îi fac prea multă cinste. El poate fi considerat un ucigaș în serie, însă motivul pentru care a devenit celebru este faptul că a ales ca toate victimele sale să fie alți ucigași în serie.

Practic, acesta a dorit să curețe lumea de cei care fac rău și ucid alți oameni, devenind el însuși un ucigaș. Specialiștii care l-au analizat au afirmat că are profilul unui psihopat perfect.

Se spune că până să împlinească 18 ani, el a ucis deja 10 persoane, printre care și primarul orașului natal care îl concediase pe tatăl său după ce acesta fusese prins furând mâncare de la muncă.

A trăit o perioadă fugind de autorități și înfăptuind alte crime odioase, însă a fost prins și condamnat la închisoare. Cât a fost în închisoare ar fi ucis alți 47 de ucigași.

El a primit o sentință de 30 de ani, însă acum e liber, însă nu pare să își fi depășit condiția. După eliberare a afirmat că va continua să ucidă orice ucigaș în serie va descoperi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: