Evenimentul Zilei > Social > Un celebru om de afaceri a murit de Covid-19
Un celebru om de afaceri a murit de Covid-19

Un celebru om de afaceri a murit de Covid-19

A murit fostul viceprimar şi om de afaceri Georgel Durnea. Acesta suferea dediabet iar coronavirusul l-a răpus.

Omul de afaceri din Botoșani a fost răspus de Covid-19. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.  Este vorba despre Georgel Durnea, în vârstă de 64 de ani, patronul firmei Gerom din Zăicești, care  suferea de diabet, fapt care a dus la agravarea stării de sănătate după ce a fost confirmat pozitiv.

S-a stins din viață, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus

Omul de afaceri suferea și de diabet, fapt care a dus la agravarea stării de sănătate. Primarul Cătălin Flutur a transmis un mesaj de condoleanțe familiei, exprimându-și tristețea, dar și consternarea la aflarea veștii despre colegul său.

”Am aflat cu consternare de moartea lui Georgel Durnea, fost viceprimar al comunei Bălușeni, tatăl unuia dintre cei mai apropiați colaboratori ai mei din ultimii ani. Condoleanțe, Marius! Sunt alături de tine în suferința care, firesc, te copleșește la dispariția celui care ți-a dat viață. Condoleanțe întregii familii, atât de greu încercate în aceste momente”, a scris primarul.

Moartea lui Georgel Durnea vine la scurt timp după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață, moartea acestuia fiind de asemenea pusă pe seama infecției cu Covid-19.

Om de afaceri, fost viceprimar, ucis de virusul Covid-19

Georgel Durnea era și consilier local în cadrul comunei Bălușeni, din partea PNL. Moartea lui Georgel Durnea vine la scurt timp după ce primarul comunei Bălușeni, Neculai Stratulat, a încetat din viață. Și acestuia i s-a pus diagnosticul inecție cu noul coronavirus, scrie botosaneanul.ro.
Neculai Stratulat, edilul comunei Băluşeni din județul Botoșani, a murit pe un pat al Institutului de Pneumoftiziologie din Capitală. Regretatul politician fusese diagnosticat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2), iar doctorii au făcut tot ce le-a stat în puteri ca să-i salveze viața. Avea 71 de ani și informația privind decesul său a fost confirmată de Monica Adăscăliţei, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: