Evenimentul Zilei > Monden > Un celebru cuplu din showbizul autohton și-a anunțat divorțul pe Facebook: „Te iubesc, dar…”
Un celebru cuplu din showbizul autohton și-a anunțat divorțul pe Facebook: „Te iubesc, dar…”

Un celebru cuplu din showbizul autohton și-a anunțat divorțul pe Facebook: „Te iubesc, dar…”

What's Up și Simina formează cel mai longeviv cuplu din showbizul românesc. După 9 ani de relație, dintre care 3 de căsnicie, cei doi au ales să pună punct.

What’s Up a făcut anunțul pe Facebook, unde a postat un mesaj și o fotografie cu Simina, de la nuntă, lăsând de înțeles faptul că artistul este cel care a decis ca relația să se încheie.

„Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!”, a scris What’s UP pe Facebook.