Evenimentul ZileiActualitateUn bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților

Un bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților

Un bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților
Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi 11 februarie, să menţină pedeapsa de 12 ani în cazul bărbatului care și-a abuzat cele două fiice ale sale timp de mai mulți ani.

Bărbatul, căruia cele două fiice supuse torturilor incredibile, nu-i mai spun „tată”, a fost inițial de către magistrați la 12 ani de închisoare şi la plata unor daune în valoare de 40.000 de euro.

Acesta a fost arestat în aprilie 2019, iar acum urmează să fie transferat într-un penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Victimele sale au fost chiar cele două fiice, minore, în prezent eleve de liceu.Povestea a ieşit la iveală atunci când una dintre fete i-a mărturisit mamei chinurile prin care a trecut atât timp. Când a aflat ce s-a întâmplat în casă, femeia a stat de vorbă şi cu cea de-a doua fată care a recunoscut şi ea că și ea a trăit același coşmar. Mama fetelor a fost cea care a anunţat poliția.

Nemulțumit de pedeapsa primită, bărbatul a atacat sentinţa la instanţa superioară, dar magistrații au decis să menţină pedeapsa de 12 ani, potrivit antena3.ro


Accesează: