Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților
Un bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților

Un bărbat fără Dumnezeu și-a abuzat fiicele mai mulți ani. Care a fost sentința magistraților

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi 11 februarie, să menţină pedeapsa de 12 ani în cazul bărbatului care și-a abuzat cele două fiice ale sale timp de mai mulți ani.

Bărbatul, căruia cele două fiice supuse torturilor incredibile, nu-i mai spun „tată”, a fost inițial de către magistrați la 12 ani de închisoare şi la plata unor daune în valoare de 40.000 de euro.

Acesta a fost arestat în aprilie 2019, iar acum urmează să fie transferat într-un penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Victimele sale au fost chiar cele două fiice, minore, în prezent eleve de liceu.Povestea a ieşit la iveală atunci când una dintre fete i-a mărturisit mamei chinurile prin care a trecut atât timp. Când a aflat ce s-a întâmplat în casă, femeia a stat de vorbă şi cu cea de-a doua fată care a recunoscut şi ea că și ea a trăit același coşmar. Mama fetelor a fost cea care a anunţat poliția.

Nemulțumit de pedeapsa primită, bărbatul a atacat sentinţa la instanţa superioară, dar magistrații au decis să menţină pedeapsa de 12 ani, potrivit antena3.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.