Uroko Onoja, un om de afaceri nigerian, obişnuia să facă dragoste tot mai des cu cea mai nouă nevasta a sa, ea fiind şi cea mai tânără dintre cele şase. Deoarece celelalte cinci s-au simţit neglijat, s-au răzbunat în cel mai crunt mod posibil.
Primele cinci neveste ale bărbatului i-au pus gând rău, hotărând să facă dragoste cu el până când nu va mai avea puterea să se iubească şi cu cea mai nouă dintre neveste.
Dacă la început nigerianului i-a convenit situaţia, pe parcurs acesta a început să obosească, aşa că femeile au început să îl ameninţe cu bâte şi cuţite.
Astfel silit să facă sex cu 5 dintre soţiile sale, bărbatul a depus un efort prea mare pentru corpul său, iar în timpul celui de-al cincilea act sexual, când era aproape de a o satisface şi pe ultima dintre cele cinci neveste nemulţumite, bărbatul a făcut stop cardio respirator şi a murit.
Concluzia medicilor a fost clară: bărbatul a fost violat până la moarte. Autorităţile sunt în căutarea celor cinci femei care se fac vinovate de moartea bărbatului.
SURSĂ: Daily Mail