Evenimentul Zilei > Actualitate > Un artist de muzică populară este în CULMEA DISPERĂRII. ”M-am rugat la Dumnezeu să i se întample ceva și s-a întâmplat. I-a aras casa!”
Un artist de muzică populară este în CULMEA DISPERĂRII. ”M-am rugat la Dumnezeu să i se întample ceva și s-a întâmplat.  I-a aras casa!”

Un artist de muzică populară este în CULMEA DISPERĂRII. ”M-am rugat la Dumnezeu să i se întample ceva și s-a întâmplat. I-a aras casa!”

Cunoscutul cîntăreț de muzică populară, Marius Baldovin a fost „țepuit” chiar de cineva în care a avut mare încredere. I-a împrumutat 20.000 de lei după care persoana a dispărut. Artistul a apelat la Poliție și chiar plângere penală, dar tot nu și-a recuperat banii. I-a rămas o singură cale de urmat. S-a rugat la Dumnezeu ca persoanei respective să i se întâmple ceva rău.

”Am dat această sumă de bani pe încrederea unui vecin al meu, dar și prieten. Vecinul meu m-a rugat să îl sprijini pe nepotul lui, Nelușă Cerbu, cu banii. Mi-a spus să merg pe încredere, că e serios și că îmi înapoiează banii. Dar nici la ora actuală, nu i-am văzut înapoi. Am convenit cu unchiul lui, adică prietenul meu, să ne ofere autoturismul în schimbul baniilor, dar nici această învoială nu a avut succes”, a declarat cântărețul de muzică populară, potrivit www.cancan.ro

Artistul a făcut demersurile necesare pentru a-și recupera banii: plângere penală, zice el, ultima soluție. ”Am făcut plângere penală împotriva celui care mi-a dat țeapă. I-am făcut-o la Parchetul de pe lângă Judecatoria Târgu Jiu, împreună cu martorii care au fost când i-am dat suma de bani, există dovezi clare când i-am dat banii”, a declarat cântărețul de muzică populară .

”Eu îmi vreau banii de la ăla, dar trebuie să-l cunoască și lumea, să se ferească de el, să știe cu cine are de a face”, a mai spus Marius Baldovin.

”Acest individ să plătească pentru ce mi-a făcut, vreau să îl bag în închisoare! Nu va scăpa ușor, poliția e pe urmele lui. O să plătească scump pentru ce mi-a făcut”, a încheiat Marius Baldovin.

”Sunt banii mei, nu mai am somn, de ceva timp am început să iau pastile din cauza lui, am traume! Nu mă las bătut și voi învinge, pentru că m-am rugat la Dumnezeu să i se întample ceva și s-a întâmplat, i-a murit fratele, acum să aud că i-a aras casa de la Buzău”, a mai spus Marius Baldovin.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: