Ultima zbatere a PSD înainte să fie trimis acasă: Prietena lui Vâlcov, pusă șefă peste un spital important

Ultima zbatere a PSD înainte să fie trimis acasă: Prietena lui Vâlcov, pusă șefă peste un spital important

Centrul în care pacienți din toată țara vin să se trateze de afecțiuni oncologice, grave și chiar să fie supuși transplantului de organe, Institutul Clinic Fundeni, a fost dat pe mâna Adrianei Cotel, o prietenă, în vârstă de 35 de ani, a pesedistului Darius Vâlcov.

Aceasta a fost înscăunată ca manager interimar la Fundeni prin Ordin de ministru, semnat de Sorina Pintea cu câteva momente înainte de votul pentru instaurarea noului guvern PNL. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Adriana Cotel este un personaj controversat: ea a mai ocupat funcțiile de director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în ambele cazuri mandatul ei fiind unul de foarte scurtă durată, de doar câteva luni.

Mișcarea este una dubioasă, ridicând semne de întrebare în urma modalității în care aceasta a fost numită, atât în cele două funcții precedente, cât și acum, pe ultima sută de metri de mandat, ad literam.

Mai mult, Institutul Fundeni avea un manager interimar, pe dr. Alina Tănase, care ar fi trebuit să ocupe această funcție până la organizarea de către Minister a unui concurs pentru acest post. (Rareș Pătrașcu)