Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultimă oră! Contul de WhatsApp al Luizei a fost folosit miercuri noaptea? FOTO
Ultimă oră! Contul de WhatsApp al Luizei a fost folosit miercuri noaptea? FOTO

Ultimă oră! Contul de WhatsApp al Luizei a fost folosit miercuri noaptea? FOTO

O colegă de clasă şi prietenă bună a Luizei Melencu a semnalat familiei că în noaptea de miercuri spre joi în grupul de WhatsAapp al clasei a apărut activitate pe contul prietenei dispărute în 14 aprilie.

Colega Luizei Melencu a anunţat joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei.

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. – bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (…) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit… Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se.

Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum… Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu.

Prietena Luizei, care spune că a fost între timp contactată de către anchetatori, este convinsă că telefonul Luizei este în posesia cuiva, deşi în 3 august o ţară întreagă a putut privi cum o armată de anchetatori a „măturat“ centimetru cu centimetru un lan de floarea-soarelui, acolo unde Gheorghe Dincă le-a indicat că ar fi aruncat telefonul fetei.

Prietena Luizei a mai declarat că, după această activitate, a încercat să sune pe numărul fetei dispărute, însă a intrat robotul telefonic. Până în această noapte, în grupul de WhatsApp al clasei colegii Luizei puteau vedea că fata a fost activă ultima dată în 14 aprilie 2019, exact data dispariţiei.

„Pe WhatsApp n-am sunat-o niciodată (n.r. – din 14 aprilie), am sunat pe numărul ei, dar era închis. Eu cred că este la cineva telefonul ei. Sau cartela“, a mai spus prietena fetei.

Fata mai spune că anchetatorii nu i-au precizat dacă au găsit sau nu telefonul Luizei ori ce verificări fac la acest moment. Prietena fetei mai spune că doar mama acesteia ar fi fost informată de către anchetatori că aparatul nu a fost găsit.

FOTO

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: