Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA FIŢĂ: În ce îşi mai pun implanturi femeile
ULTIMA FIŢĂ: În ce îşi mai pun implanturi femeile

ULTIMA FIŢĂ: În ce îşi mai pun implanturi femeile

Un nou trend a apărut în chirurgia estetică. 1 din 10 femei optează pentru o astfel de intervenţie chirurgicală.

Deşi această perioadă este plină de ploi, femeile prevăzătoare se pregătesc pentru vremea caldă care va urma şi implicit momentul în care vor îmbrăca haine lejere, iar picioarele lor vor fi la vedere.
Picioarele sunt cele mai admirate parti ale corpului unei femei. Nu putine sunt vedetele de peste hotare care si-au asigurat, pe sume foarte mari de bani, aceasta parte a corpului. Chiar daca Mama Natura nu a fost foarte darnica cu unele dintre femei, acum totul se poate rezolva printr-o intervenţie chirurgicală.
Dorinta de a avea picioare cat mai atragatoare le indeamna pe femei, si nu numai, sa caute perfectiunea.
Daca sunt prea groase, lipoaspiratia le poate modela spre subtiere, dar mai interesant este atunci cand linia lor este dreapta sau sunt prea departate una de cealalta ("picioare cracanate") si trebuie sa le fie conturata forma. Retusarea formei gambelor se poate realiza fie prin implant, fie prin injectari de grasime proprie sau substante cum ar fi acidul hialuronic.

"Implantul de gambe consider ca e una dintre cele mai de durata si multumitoare interventii chirurgicale de natura estetica. Daca acum 5 ani, de exemplu, numarul de operatii de acest fel era de 2 pe an, acum una din zece femei care intra in cabinetul meu isi doreste o remodelare a gambelor cu implant.", a declarat chirurgul estetician Calin Dobos.
Pretul unei interventii de implant de gambe este de 2000 euro.